![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ovaj turnir se sastoji od 2 turnira....
čitajte pažljivo....Datum: subota, 19.09.2009 Lokacija: Vinarija Pavlomir, Novi Vinodolski Na ulazu u Novi V. iz smjera Rijeke prvo veliko uređeno skretanje lijevo - vozite cca 1km do strelice desno "Pavlomir", iz smjera Splita to skretanje je cca 500-600m od benzinske pumpe Link na Google maps Prijave: 8:30, Sastanak kapetana: 8:45, Početak turnira: 9:00 TOČNO U 9:00 SE POČINJE Suci: CroReff - svi suci imaju preko 2 godine iskustva, igraju preko 4 godine Format: 3man, 3minute, 2 zastave Min. broj timova: 10 (prijave do srijede, 16.09.2009) Maks. broj timova: 20 Boja: BYO ili iz ponude Blacksheep paintball shopa: Tomahawk Competition 350 kn Tomahawk Zero 280 kn Prijava: na moj PM sa popisom igrača - ja vodim evidenciju u ovoj temi Plaćanje kotizacije: kod prijave tima, prije početka turnira Noćenje moguće kao i do sada u Odmaralištu Vinarije u Novom - cijena 70 kn - Prijave za noćenje i sav drugi info na moj mob 098 98 98 730 ili mob od Zvoneta ili Pipeta - brojevi telefona na kontakt stranici Blacksheep shopa...link u potpisu.. Nagrade: kao i do sada - kartoni kuglica KOTIZACIJA: 450 kn Zašto 450? Cijena uključuje ručak za 3 igrača - topli, mladi, profesionalno pečeni odojak sa ražnja i pravo vino. ...slurp, slurp, slurp.... OBJAŠNJENJE: Ja sam (a vjerujem i drugi) malo alergičan na čekanja i početke turnira u 12h...zato ćemo napraviti turnir koji će početi točno u navedeno vrijeme i završiti oko 14h. Nakon toga zajedničko druženje svih 30-50 igrača i ručak u debeloj u hladovini, velike drvene klupe, pogled na vinograd, zafrkancija, odabir najboljih/najgorih poteza turnira Tekuća voda, wc, tuš i trgovina odmah pored terena. Zrak uvijek na 3000 psi ....uvijek.... Nakon ručka: 1-na-1 mini turnir. Kotizacija 20 kn/igraču. Slučajni parovi - na ispadanje - pobjednik uzima svu kotizaciju! Nakon svega - skidanje znoja, blata i boje u moru.... PS. Molim bez flejmanja oko cijene kotizacije - takva je ponuda Vinarije Pavlomir, koja nam nudi ovako dobre uvjete za organizaciju turnira kakvi se rijetko nađu na turnirima u RH. Mislim da je bolje imati jedan kvalitetan ručak i druženje za 50 kn nego da organiziramo nekakve kobasice podriguše koje ćemo pridržavat na koljenima za 30 kn.... Nisam spomenuo da će teren biti svježe pokošen, lijepi, mekani..... U biti - cijena ručka je veća ali dio sponzorira Blacksheep shop.
Last edited by eagger; 01.09.2009. at 16:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Svaka čast. Ovo su uistinu super uvjeti...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nice nice
|
||||
|
||||
|
uskoro i field layout.....
|
||||
|
||||
|
SVI suci 2+ godine iskustva u suđenju, 4+ godina u paintballu ....
|
||||
|
||||
|
VPL je od početka imao takve suce, suđenje je uvijek bilo na razini...
|
||||
|
||||
|
Neslužbene prijave:
1. Pirati 2. Black sheep I 3. Black sheep II (lambs) nastavite niz....
|
|||
|
|||
|
Neslužbene prijave:
1. Pirati 2. Black sheep I 3. Black sheep II (lambs) 4. Already dead |
|
|
||||
|
||||
|
Neslužbene prijave:
1. Pirati 2. Black sheep I 3. Black sheep II (lambs) 4. Already dead 5. Hellboys 6. Hellboys Spitfire (pakleni klinci pokupljeni po bespućima)
Last edited by babinho; 09.09.2009. at 18:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Ima li još zainteresiranih?
| Tags |
| 4kolo, blacksheep paintball shop, vinodolska paintball liga, vpl |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |